خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار سخنگوی نُجَباء به آمریکا

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 15 مرداد 1398 - 14:49
سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء طی مصاحبه‌ای خطاب به مقامات آمریکایی هشدار داد که نیروهای خود را از عراق خارج کنند.
عراق،الشعبي،نيروهاي،حمله،آمريكا،قرار،فرمان،پارلمان،وزارت،كشو ...

به گزارش مشرق، «نصر الشِمَّری» حضور نظامیان بیگانه در خاک عراق را غیرقانونی خواند و خطاب به مقامات آمریکایی هشدار داد: نیروهای نظامی‌تان را از عراق بیرون ببرید و سفارت خود را با هزاران کارمند ببندید، پیش از آنکه مجبور به این کار شوید.
«الشِمَّری» در مصاحبه با شبکه العالم در مورد حمله قرار گرفتن پایگاه نیروهای بسیج مردمی در "آمرلی" گفت: در گزارش حشد الشعبی به وقوع انفجار در پایگاه اشاره شده است.
البته قبلا هم بارها نیروها و مقرهای حشد هدف حمله بیگانه قرار گرفته‌اند؛ به‌عنوان مثال آمریکایی‌ها حین آزادسازی تکریت به مقر عملیات نُجَباء حمله کردند.
وی ادامه داد: آمریکایی‌ها بارها تهدید کرده‌اند که اجازه نمی‌دهند حشد الشعبی در مناطق استقرارشان حضور پیدا کند.
معمولا نیز حملات خود را ناشی از اطلاعات غلط و خطای محاسباتی جلوه می‌دهند.
آمریکا اکنون در بدترین وضعیت سیاسی قرار دارد و بعید نیست باز هم دست به چنین اقدامات جنون‌آمیزی بزند.
سخنگوی نُجَباء حمله آمریکا به حشد الشعبی را بی‌احترامی به اراده ملت عراق دانست و افزود: این نهاد با فتوای مرجعیت و مصوبه قانونی پارلمان تأسیس شده و جزئی از منظومه امنیتی عراق است.
خصومت آمریکا به‌ حدی است که علاوه بر فرماندهان شیعی، فرماندهان سنی و مسیحی حشد را نیز هدف تحریم قرار داده است.
الشِمَّری با تأکید بر اینکه دوران "بزن در رو" گذشته است، اظهار داشت: مقاومت اسلامی گزینه‌های زیادی برای پاسخگویی به آمریکا و صهیونیست‌ها در اختیار دارد.
ما فعلا به‌ دنبال استفاده از گزینه‌های سیاسی هستیم.
طرح عقب‌نشینی کامل نظامیان آمریکایی به پارلمان عراق ارائه شده، ولی ریاست پارلمان آن را مسکوت گذاشته است.
به‌دنبال پیش بردن این طرح از طریق فشار افکار عمومی هستیم.
وی ضمن اشاره به قدرت و ظرفیت بالای بسیج مردمی عراق، تصریح کرد: فشار بر حشد الشعبی به مصلحت کشور نیست و در صورت ادامه فشارها، برای قطع روابط با واشنگتن و اخراج سفیر امریکا از بغداد تلاش می‌کنیم.
معاون دبیرکل نُجَباء درباره فرمان اخیر نخست‌ وزیر عراق نیز گفت: در این فرمان سخنی از ادغام حشد الشعبی در ارتش یا وزارت کشور به میان نیامده است.
البته بسیاری از بندهای این فرمان پیش‌تر عملی شده و حشد الشعبی در کمترین زمان ممکن دستورات فرماندهی نیروهای مسلح عراق را اجرا می‌کند.
این را در عقب‌ن شینی نیروهای حشد از کرکوک و تکریت شاهد بودیم.
الشِمَّری گفت: نیروهای حشد الشعبی تحت امر یک هیئت مرتبط با نخست‌ وزیری هستند؛ همانطور که نیروهای نظامی سازمان مبارزه با تروریسم و همچنین سرویس اطلاعاتی عراق به‌صورت مستقل و بدون ارتباط با وزارت دفاع و وزارت کشور فعالیت می‌کنند.