خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات مسکن مهر شهرهای کهگیلویه و بویراحمد برطرف می‌شود

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 15 مرداد 1398 - 14:36
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکلات مسکن مهر شهرهای استان با هدف بسته شدن پرونده این پروژه به سرعت برطرف می‌شود.
مسكن،مهر،واحدهاي،استان،كهگيلويه،مشكلات،تسنيم،وبويراحمد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، عزیر فیلی در نشست شورای مسکن کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این شورا تلاش خود را برای تسریع در روند اجرای مسکن مهر و آماده سازی آنها برای تحویل به متقاضیان بکار گرفته است.
وی عنوان کرد: بنا داریم با آماده سازی و واگذاری تمام واحدهای مسکن مهر در استان جشن پایان مسکن مهر کهگیلویه وبویراحمد را امسال برگزار کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا با حمایت دولت مشکلات مسکن مهر استان گام به گام برطرف و انشعاب آب و برق باقی مانده برخی از واحدهای مسکن مهر در شهرهای گچساران و دهدشت واگذار شوند.
فیلی در خصوص واحدهای مسکن مهر مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان نیز گفت: این واحدها از دیگر واحدهای مسکن مهر مجزا نبوده و مشکلات آنها بطور حتم برطرف می‌شود.
وی یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوع برای تصریع در روند اجرا و رفع مشکلات و پیگیری مصوبات 26 مرداد ماه امسال نشست بعدی این شورا برگزار می‌شود.
به گزارش تسنیم، موضوع احداث ساختمان کلانتری در محل مجتمع‌های مسکن مهر شهرهای استان و صدور سند آنها نیز در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/ ت