خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خیرین مدرسه‌ساز با خدای خود معامله می‌کنند

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 15 مرداد 1398 - 14:16
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: رهایی از بُخل نفس انسان را به موفقیت و پیروزی می‌رساند و نام نیک از آنها برجای خواهد گذاشت.<br/>
خيرين،كردستان،خداوند،ساختن،نفس،انسان،استان،كسانيكه،آخرت،برجاي

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: رهایی از بُخل نفس انسان را به موفقیت و پیروزی می‌رساند و نام نیک از آنها برجای خواهد گذاشت.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، آیت‌الله سید محمد حسینی شاهرودی ظهر امروز در بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کردستان که در کتابخانه عمومی آیت‌الله خامنه‌ای برگزار شد، اظهار کرد: همه ما زیرچتر خدا زندگی می‌کنیم و باید تلاش کنیم خانه آخرت خود را آباد کنیم و انسان‌ها بی‌شک این ظرفیت را دارند.
وی تعلیم و تربیت و ساختن انسان را امری مهم و اساسی خواند و افزود: انسان استعداد زیادی دارد و اگر با علم و دانش و تقوا تربیت شود موفق پیش خواهد رفت.
وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم بیان کرد: انسان‌هایی که خود را از بخل نفس رها کنند بی‌شک به پیروزی بزرگی در زندگی خود رسیده‌اند و بُخل نفس و شیطان را از خود دور کرده‌اند و نام خوبی از خود برجای می‌گذارند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اعلام کرد: عده‌ای به دنبال ساختن آخرت خود هستند و عده‌ای در حال ساختن دنیا و راحتی و نعمت خود هستند اما باید کاری کرد که موجب خشنودی و رضایت خداوند متعال قرار بگیریم.
آیت‌الله شاهرودی اضافه کرد: خیرین در جایی سرمایه‌گذاری می‌کنند که هم ماندگار است و هم سرمایه‌شان افزایش خواهد یافت و قطعا خداوند پاداش کار خیر این افراد را خواهد داد چرا که این افراد با گذشت از مال خود با خدا معامله کرده‌اند.
وی عنوان کرد: کسانیکه از مال خود می‌گذرند و معنویت را پیش می‌گیرند، درهای رحمت الهی و بهشت به رویشان گشوده خواهد شد.
وی در پایان گفت: امیدواریم خداوند توفیق کار و فعالیت بیشتر خیرین در عرصه مدرسه‌سازی را فراهم کند و کسانیکه توان مالی دارند در این عرصه پای گذارند.
در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز استان کردستان تجلیل شد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۲/ق