خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه های گوگل از مواد بازیافتی تهیه می شوند

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 15 مرداد 1398 - 13:17
گوگل اعلام کرده تا ۲۰۲۲ در همه محصولاتش از مواد بازیافتی استفاده کند. همچنین این شرکت ادعا می کند تا ۲۰۲۰ میلادی ارسال محموله ها بدون انتشار گاز دی اکسید کربن انجام خواهد شد.
اعلام،بازيافتي،محصولات،مواد،اپل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، گوگل اعلام کرده تا ۲۰۲۲ میلادی در تمام محصولات تولیدی خود از مواد بازیافتی استفاده می کند.
این شرکت در مصاحبه ای با نشریه «فست کمپانی» اعلام کرده از هم اکنون استفاده از پلاستیک های بازیافتی را در دستگاه های «کروم کست» آغاز کرده است.
همچنین از بطری های پلاستیکی برای تولید پارچه به کار رفته در Google Home و قاب ها استفاده می کند.
علاوه براین موارد گوگل اعلام کرده تا ۲۰۲۰ محموله های خود را به شیوه ای ارسال می کند که دی اکسید کربن تولید نشود.
پس از این اپل نیز اعلام کرده بود از مواد بازیافتی در محصولات خود استفاده می کند.
در همین راستا رباتی در اپل استفاده می شود که قطعات سخت افزار قدیمی را جدا می کند.
در اوایل سال جاری نیز سامسونگ از اقدام مشابهی خبر داد و اعلام کرد در بسته بندی محصولات از مواد حافظ محیط زیست استفاده می کند.