خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره تئاتر «مرصاد» با چشم‌اندازش فاصله زیادی دارد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 15 مرداد 1398 - 08:54
کرمانشاه_داور یازدهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد گفت: جشنواره تئاتر «مرصاد» بعد از گذشت یازده دوره با چشم‌اندازش فاصله زیادی دارد.
جشنواره،تئاتر،توجه،مرصاد،برگزاري،ملي

حمیدرضا نعیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جشنواره ملی تئاتر مرصاد در اسلام‌آباد غرب اظهار داشت: این جشنواره با هویت مردم این شهرستان گره خورده است.
وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای برگزاری این جشنواره افزود: عوامل اجرایی تلاش بسیاری برای رساندن این جشنواره فرهنگی_هنری با مفهوم جنگ را داشته اند.
داور یازدهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد بیان داشت: این جشنواره بعد از گذشت یازده دوره با چشم اندازی که برای آن طراحی شده فاصله ی زیادی دارد.
این مسئول تصریح کرد: حمایت ناچیز مسئولان، توجه نکردن نماینده این شهرستان و در کنار آن عدم توجه استانداری در برپایی این رویداد بزرگ را می توان علت این مهم باشد.
نعیمی عنوان کرد: تا کنون مردم بدون هیچ چشمداشتی برای برگزاری این جشنواره قدم‌های زیادی را برداشته اند که انتظار می‌رود مسئولان استانی هم نسبت به آن بی توجه نباشند.
وی گفت: امور هنرهای نمایشی وزارت ارشاد باید از همه جشنواره های تئاتر اینچنینی حمایت کند.
داور یازدهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد تصریح کرد: باید به مقواه فرهنگ در جامعه توجه ویژه داشته باشیم چرا که اگر فرهنگ را از دست دهیم در هیچ زمینه ای پیشرفت نمی کنیم.