خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهاجری: تا اوایل هفته آینده 20 درصد از قراردادها پرداخت خواهد شد/ مدیرعامل نساجی به زودی معرفی می‌شود

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 23:10
محمدرضا مهاجری، سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران پس از جلسه با مالکان این باشگاه اعلام کرد که 20 درصد از قراردادهای بازیکنان نساجی به زودی پرداخت خواهد شد.
باشگاه،بازيكنان،آينده،مهاجري،مالكان

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی باشگاه نساجی مازندران، محمدرضا مهاجری در گفت‌وگو با رسانه باشگاه اظهار داشت: به دنبال واگذاری مجدد باشگاه به آقایان صنیعی‌فر و حدادیان، جلسه‌ای امشب برای تعیین و تکلیف امور با این عزیزان داشتیم که ان‌شاءالله خبرهای امیدوارکننده‌ای در آینده‌ نزدیک به گوش خواهد رسید.
وی با بیان اینکه تا دو سه روز آینده قراردادهای بازیکنان ثبت خواهد شد، افزود: طبق قولی که مالکان باشگاه دادند، ان‌شاءالله در اوایل هفته آینده نیز 20 درصد از قراردادها نیز پرداخت خواهد شد.
سرمربی نساجی مازندران با عنوان اینکه قراردادی با یک برند معتبر برای لباس بازیکنان بسته شد، افزود: جای هیچ‌گونه نگرانی نیست و بازیکنان با قدرت به کار خود ادامه خواهند داد.
مهاجری با بیان اینکه مالکان قصد دارند هیئت مدیره‌ای قوی شامل افراد توانمند اقتصادی تشکیل دهند، گفت: هفته آینده نیز مدیرعامل و عهده‌داران دیگر مسئولیت‌های باشگاه معرفی خواهند شد.
انتهای پیام/