خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موسوی: مدال‌آوری بانوان کاراته به مراتب آسان‌تر از مردان خواهد بود

فارس | ورزشی | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 19:58
سرمربی تیم ملی کاراته گفت: مدال‌آوری بانوان کاراته به مراتب آسان‌تر از مردان خواهد بود و شرایط برای مردان بسیار سخت تر است.
المپيك،ملي،كسب،سهميه،بانوان،مدال،مردان

ه گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان و امروز به همراه صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک با حضور در آکادمی ملی المپیک از اردوی تیم ملی مردان و بانوان کاراته از تمرینات ملی ‌پوشان بازدید کردند.
سیده ستاره موسوی سرمربی تیم ملی کاراته بانوان در صحبت‌های خود اظهار داشت: خیلی ممنونم از حمایت‌های همه جانبه شما از وزیر ورزش و کمیته ملی المپیک تشکر می‌کنم که همیشه ما را حمایت کرده‌اید دست همه بزرگان را می‌بوسم.
برای اولین‌بار بچه‌های ما توانستند چهار مدال ارزشمند در مسابقات قهرمانی آسیا کسب کنند.
سه مدال طلا و یک مدال نقره نتیجه این همدلی بود بچه‌ها با جان و دل تلاش کردند ما هیچ فشاری از سوی فدراسیون نداشتیم و تشکر می‌کنم از مسئولان فدراسیون به خاطر حمایت‌ها.
وی افزود: ما مسیر دور و درازی را تا کسب سهمیه المپیک داریم این یکی از مسابقات قهرمانی آسیا یکی از سکوهای پرتاب ما به المپیک بود.
ما یک مسابقه ادغام وزن قبل از المپیک در فرانسه خواهیم داشت که اگر نتوانستیم از طریق رنکینگ سهمیه را کسب کنیم می‌توانیم از این مسیر سهمیه المپیک را کسب کنیم.
مدال‌آوری برای بانوان به کرات آسان‌تر از مردان خواهد بود.
شرایط مردان واقعاً سخت خواهد بود.
این نظر شخصی من است.
انشاءالله اول کسب سهمیه را به دست آوریم و بعداز آن چیزی که در شأن بانوان ایران است رقم بخورد.
انتهای پیام/