خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ سه کودک «کنگانی» در میان امواج خلیج فارس

فارس | برگزیده، استان‌ها | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 19:24
دهیار بندر شیرینو گفت: ظهر امروز سه کودک در یکی از روستاهای کنگان در موقع خلوت ساحل دریا، در حال شنا بودند که غرق‌شدند.
كنگان،كودك،دريا

دهیار بندر شیرینو گفت: ظهر امروز سه کودک در یکی از روستاهای کنگان در موقع خلوت ساحل دریا، در حال شنا بودند که غرق‌شدند.
سید عباس رضایی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کنگان اظهار داشت: ظهر امروز سه کودک در یکی از روستاهای کنگان در موقع خلوت ساحل دریا، در حال شنا بودند که غرق‌ شدند.
دهیار بندر شیرینو با بیان اینکه پیکر این سه کودک توسط دریابانی از آب خارج شد، گفت: متأسفانه مرگ هر سه کودک، در بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان تأیید شد.
وی، امواج و متلاطم بودن دریا را علت حادثه بیان کرد و تصریح کرد: موج‌های پیاپی باعث ناتوانی این کودکان از نجات شده است.
انتهای پیام/خ