خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرانس فوتبال: سانه با شکستن رکورد بوندس‌لیگا به بایرن مونیخ می‌رود

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 18:57
مطابق اعلام سایت فرانس فوتبال، لروی سانه به‌زودی با باشگاه بایرن مونیخ قرارداد امضا می‌کند.
انتقال،بايرن،سانه،مونيخ،يورو،باشگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت «فرانس فوتبال» در گزارشی که عصر امروز (دوشنبه) منتشر کرد، از انتقال لروی سانه به باشگاه بایرن مونیخ خبر داد.
این رسانه فرانسوی نوشته است که باشگاه‌های منچسترسیتی و بایرن مونیخ بر سر انتقال سانه به توافق رسیده‌اند و این بازیکن در ازای مبلغی حدود 110 میلیون یورو که بزرگ‌ترین انتقال بوندس‌لیگا محسوب می‌شود، قراردادی پنج ساله با باشگاه بایرن مونیخ می‌بندد.
هافبک 24 ساله منچسترسیتی که تا سال 2021 با این باشگاه قرارداد دارد، خود را برای پیوستن به بایرن آماده می‌کند.
در صورت تحقق این انتقال، سانه با دریافت سالانه 18 میلیون یورو از رکورد 16 میلیون یورویی روبرت لواندوفسکی عبور می‌کند.
همچنین این نخستین بار در آلمان است که یک انتقال به مبلغ 110 میلیون یورو می‌رسد.
این در حالی است که این بازیکن آلمانی در دیدار جام خیریه انگلیس، از ناحیه زانو مصدوم شد که میزان آن هنوز مشخص نیست.
به نظر می‌رسد تنها این مصدومیت و رد شدنش در تست‌های پزشکی می‌تواند انتقال سانه را به بایرن مونیخ منتفی کند.
انتهای پیام/