خسارت ۴۵ میلیارد ریالی سیل در سلماس/ ۸۰۰ راس دام و طیور تلف شدند
فرماندار سلماس گفت: براساس آخرین برآوردها، خسارت سیل در روستاهای سلماس ۴۵ میلیارد ریال برآورد شده که این خسارتها در بخشهای کشاورزی، دامی و زیرساختهای جادهای، تامین آب شرب و توزیع برق بوده است.

فرماندار سلماس گفت: براساس آخرین برآوردها، خسارت سیل در روستاهای سلماس ۴۵ میلیارد ریال برآورد شده که این خسارتها در بخشهای کشاورزی، دامی و زیرساختهای جادهای، تامین آب شرب و توزیع برق بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، عصر روز شنبه پس از بارش شدید باران در روزهای گرم تابستان ۹۸ موجب بروز خسارت در شهرستانِهای خوی و سلماس آذربایجانغربی شد که عمده خسارتها در شهرستان سلماس به وجود آمد به گونهای که ۱۰ روستای این شهرستان تحت تاثیر خسارتهای ناشی از سیل قرار گرفتند.
فرماندار سلماس در ارتباط با خسارت این سیل اظهار کرد: طبق آخرین برآوردها خسارت سیل در روستاهای سلماس ۴۵ میلیارد ریال برآورد شده که این خسارتها در بخشهای کشاورزی، دامی و زیرساختهای جادهای، تامین آب شرب و توزیع برق بوده است.
مرتضی اصغری با بیان اینکه در این سیل ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی در روستاهای سیلزده خسارت دیدهاند، افزود: همچنین بیش از ۸۰۰ راس دام و طیور از جمله ۶۰۰ قطعه بوقلمون، ۲۰۰ راس گوسفند و ۱۳ راس گاو و گاومیش در این سیل تلف شدهاند.
وی با اشاره به نبود تلفات جانی در جریان سیل اخیر ادامه داد: در سیل سلماس تنها پنج نفر مصدوم شدند که از این تعداد فقط یک نفر بستری شده و بقیه با مداوای سرپایی مرخص شدهاند.
ارائه خدمات به ۳۸ خانوار سیلزده در روستاهای سلماس/ خسارت ۲۷ منزل مسکونی روستایی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجانغربی با بیان اینکه نیروهای امدادی بلافاصله پس از وقوع سیل روز شنبه در سلماس در این منطقه حضور پیدا کردند، گفت: در این شهرستان نیروهای امدادی به ۳۸ خانوار آسیبدیده از سیل شامل ۳۲ خانوار در روستای دیرعلی و چهار خانوار در روستای سرایملک سلماس و سایر روستاهای گرفتار سیلاب در این شهرستان خدمات ارائه کردهاند.
وی با اشاره به اینکه در سطح سلماس روستاهای پیکاچیک، دیرعلی، سیلاف، سرایملک، هدر، مغانجوق، وردان، صدقیان، حبشی و قزلجه متاثر از سیل بودهاند، اضافه کرد: در روستای دیرعلی ۲۰ باب منزل مسکونی، در پیکاچیک چهار باب و در سرایملک سه باب منزل مسکونی آسیب دیدهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجانغربی با اشاره به اقلام توزیع شده در بین سیلزدگان سلماس ادامه داد: هشت دستگاه چادر، ۲۵ تخته موکت، ۴۶ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۱۳۷ تخته پتو، ۱۰۰ کیلوگرم نایلون پوششی، ۲۴۰ بطری آب معدنی، ۴۰ کیلوگرم طناب پلاستیکی، هفت شعله والور، یک ست ظروف، ۲۰ بسته نان، ۲۰ بسته بیسکویت و ۱۰ کیلوگرم خرما از جمله این اقلام توزیعی بوده است.
وی با بیان اینکه سه دستگاه موتور برق، دو دستگاه اسپیکو و یک پمپ آب از جمله تجهیزات امدادی مورد استفاده در این عملیات بوده است، عنوان کرد: ۱۲ نفر به روز از پرسنل جمعیت، ۵۰ نجاتگر به روز و هشت نفر به روز از سایر بخشهای جمعیت هلال احمر استان برای کمکرسانی به مردم سیلزده مشارکت داشتند.
رهبرسوره با بیان اینکه در این عملیاتها دو نفر از نیروهای جمعیت هلال احمر استان دچار مصدومیت شدند، تصریح کرد: چهار دستگاه آمبولانس به روز، ۶ دستگاه کمکداربه روز، دو دستگاه ستنجات به روز و هشت دستگاه از سایر ادارات سلماس در این خدمترسانی مورد استفاده قرار گرفت.
بازگشت وضعیت عادی در مناطق سیلزده سلماس/ خانههای خسارت دیده بیمه هستند
مدیرکل مدیریت بحران آذربایجانغربی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت در مناطق سیلزده سلماس به حالت عادی برگشته است، گفت: در روستای دیرعلی سلماس در حدود ۱۰ واحد مسکونی دچار خسارت شده که همه آنها نیز خشت و گلی و در مسیل ساخته شده بودند.
امیرعباس جعفری با بیان اینکه همه ساختمانهای روستاهای خسارتدیده از سوی دولت بیمه شده بود، خاطرنشان کرد: این امر مشکلات آتی روستاییان را در ارتباط با دریافت خسارت کاهش میدهد.
وی با بیان اینکه پیش از وقوع سیل نسبت به وقوع آن هشدارهای لازم داده شده بود، عنوان کرد: با حضور به موقع نیروهای امدادی در این مناطق از بروز خسارات زیاد جلوگیری شد و امید است تا مردم با رعایت اصول ایمنی نسبت به هشدارها توجه جدی را داشته باشند.
۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی خوی در سیل اخیر خسارت دیدند
فرماندار خوی نیز از خسارت سیل به ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی در بخش قطور خوی خبر داده و افزود: این سیل خوشبختانه خسارت جانی وجود نداشته و با تلاش نیروهای امدادی ساعاتی پس از وقوع سیل راههای ارتباط و خطوط خدماتی در این بخش برقرار شده است.
انتهای پیام/ ۶۱۰۲۳/ ن/م