پوتین به آمریکا هشدار داد
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه هشدار داد کشورش به محض اطمینان از اینکه واشنگتن توسعه موشکی خود را آغاز کرده، به توسعه موشکهای میانبرد و کوتاهبرد اقدام خواهد کرد.

در پی خروج واشنگتن از پیمان موشکی؛
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از راشاتودی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در واکنش به اقدام آمریکا در خروج از پیمان منع موشکهای هستهای میان برد موسوم به (INF) گفت: خروج آمریکا از این پیمان موشکی ممکن است به رقابتی تسلیحاتی مبدل شود که مهار آن دشوار خواهد بود.
وی همچنین گفت: باید مذاکرات با آمریکا به شکل فوری به منظور تأمین امنیت راهبردی و ثبات از سر گرفته شود.
رئیس جمهور روسیه در ادامه تصریح کرد: مسکو به محض آنکه اطمینان یابد واشنگتن توسعه این چنین موشکهایی را آغاز و شروع به ساخت آنها کرده، مجبور خواهد شد موشکهای کوتاه برد و میان برد را با تمام ظرفیت توسعه دهد.
آمریکا در تاریخ ۲ اوت [جمعه ۱۱ مرداد] رسما از پیمان منع موشکهای هستهای میانبُرد خارج شد.
پس از این تصمیم، مسکو نیز پایان اجرای این پیمان را اعلام کرد.
در حال تکمیل ...