خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین کارگاه پژوهشی و مسئله‌یابی بانوان خوزستان برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 18:07
دومین کارگاه پژوهشی و مسئله‌یابی بانوان خوزستان با محوریت مسئله‌یابی برای دانشجویان دختر برگزار شد.
كارگاه،دانشجويي،دانشگاه،اهواز،بسيج

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، دومین کارگاه پژوهشی و مسئله‌یابی بانوان خوزستان با محوریت مسئله‌یابی برای دانشجویان دختر برگزار شد.
در این کارگاه سارا دشت بزرگ مسئول مرکز مطالعات زن، خانواده و دانشگاه بسیج دانشجویی خوزستان اظهار داشت: این کارگاه پژوهشی با حضور جمعی از حقوق‌دانان ، مشاوران، روان‌شناسان و اساتید حوزه و دانشگاه، شاغلان و فعالان امور بانوان استان و اعضای شورای مرکز مطالعات زنان بسیج دانشجویی اهواز برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه با توجه به نکات آموزشی توسط معاونت پژوهشی دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز که در کارگاه اول مطرح شد اعضا به دو قسمت فردی و گروهی به مسئله‌یابی امور دانشجویان دختر می‌پردازند.
مسئول مرکز مطالعات زن، خانواده و دانشگاه بسیج دانشجویی خوزستان هدف از برگزاری این کارگاه را اولویت‌بندی مسائل دختران دانشجو دانست و گفت: خروجی این سلسله کارگاه‌ها در برنامه‌ریزی طرح‌ها و فعالیت‌های دانشجویی جهت رفع مسائل اجتماعی زنان به‌کارگیری می‌شود.
انتهای پیام/ح