خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف زمینخواری ۲۵۰ میلیاردی در چالوس

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 17:57
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از کشف ۲۵۰ میلیارد ریالی زمینخواری و آزادسازی ۵۰ هزار متر مربع از اراضی ملی و منابع طبیعی از زمین خواران در شهرستان "چالوس" خبر داد.
طبيعي،منابع،شهرستان،اراضي،استان،ملي،تصرف،انتظامي،همكاري،محصو ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید محمود میرفیضی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر محصور کردن مناطقی از عرصه ملی و جنگلی در یکی از روستاهای حومه این شهرستان، موضوع در دستور کار فرماندهی انتظامی آن شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان مازندران، تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی شهرستان چالوس با همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان و یگان حفاظت منابع طبیعی غرب استان با تشکیل اکیپی ویژه طی بازدید و تحقیقات به عمل آمده دریافتند، بیش از ۵ هکتار از اراضی ملی و جنگلی در بستر رودخانه و سد"زوات" از سوی افرادی محصور و تصرف شده است.
وی افزود: با دریافت این اطلاعات و با هماهنگی قضائی، عملیات آزادسازی و خلع ید اراضی تصرف شده با همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان و یگان حفاظت منابع طبیعی غرب استان به مرحله اجرا درآمد که در نتیجه کلیه ابنیه و تاسیسات اعم از دیوارها، دکه ها، آلاچیق و سفره خانه ها احداثی تخریب و اراضی ملی به دامن طبیعت بازگردانده شد.
سردار میرفیضی، اظهار کرد: برابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی این مقدار از اراضی ملی بالغ بر۲۵۰ میلیارد ریال برآورد شده که در این ارتباط متهمان پرونده شناسایی و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی استان مازندران در پایان با اشاره به این که تجاوز به منابع طبیعی، تجاوز به سرمایه های کشور و حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این سرزمین است، گفت: زمین خواران بدون در نظر گرفتن حق عامه مردم در بهره مندی از نعمت های خدادادی با هدف رسیدن به سودهای کلان اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می کنند که برای مقابله با این مشکل، همکاری همه مردم و دستگاه های نظارتی الزامی است.