خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردن با مشارکت ۲۸ کشور رزمایش مشترک برگزار می‌کند

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 15:30
نیروهای مسلح اردن رزمایش سالانه «الأسد المتأهب» را امسال نیز با حضور آمریکا و مشارکت بیش از بیست کشور برگزار می‌کند.
رزمايش،نيروهاي،تمرينات،اردن،امنيتي،آموزش،استراتژيك

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای مسلح اردن با مشارکت آمریکا و ۲۷ کشور دیگر رزمایش «الأسد المتأهب» (شیر آماده) را از ۲۵ آگوست (۳ شهریور) تا ۵ سپتامبر(۱۴ شهریور) برگزار می‌کند.
هدف از اجرای این تمرینات نظامی، تحقق اهداف استراتژیک و مشارکت برای تقویت همکاری و آمادگی کشورهای شرکت‌کننده در این رزمایش، اقدام مشترک در زمینه مبارزه با تروریسم و توسعه توان امنیتی نیروهای گارد مرزی عنوان شده است.
طبق گزارش وبگاه «خبّرنی» نزدیک به ارتش اردن، هدف از این تمرینات همچنین توسعه همکاری بین دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف دولت برای مقابله با تهدیدات امنیتی و بحران‌های داخلی و افزایش تأثیرات عملیات اطلاعاتی و ارتباطات استراتژیک است.
رزمایش مذکور شامل آموزش اجرای عملیات‌های کلاسیک و غیرکلاسیک، آموزش ستادهای مشترک ارتش در خصوص برنامه‌ریزی عملیاتی، لجستیکی و حمل‌ونقل زمینی و هوایی است.
رزمایش مذکور از سال ۲۰۱۱ در اردن در میادین مختلف آموزش نیروهای مسلح و تعدادی از مدارس و مراکز آموزشی برگزار می‌شود.
در این تمرینات نیروهای زمینی، هوایی و دریایی به اضافه تعدادی از نیروهایی وابسته به برخی سازمان‌های فعال در زمینه مدیریت بحران‌ها، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های امنیتی شرکت خواهند داشت.
انتهای پیام/ص