خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ نفر از مسئولین شهرداری و شورای شهر صدرا بازداشت شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 11:56
شیراز _ رئیس کل دادگستری فارس از بازداشت ۴ نفر از مسئولین و اعضای شورای شهر صدرا به اتهام فساد مالی خبر داد.
قضايي،اتهامات،فساد،مطابق،دستگير

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با اعلام این خبر گفت: دستگیر شدگان به اتهامات مرتبط با فساد مالی بازداشت شده اند.
وی تصریح کرد: تحقیقات قضایی در این خصوص در شعبه ویژه دادسرای عمومی و انقلاب شیراز در حال انجام است و متهمین تحویل اداره کل اطلاعات شده اند .
این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه مطابق قانون نام بردن از افراد دستگیر شده به لحاظ عدم قطعیت اتهامات وارده ممنوع است خاطر نشان کرد: دستگاه قضایی مبارزه با فساد را مطابق قانون در فضایی به دور از حاشیه های سیاسی و جو سازی در فضای مجازی با دقت و قاطعیت رسیدگی خواهد کرد.