خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیماری خطرناکی که هیچ علامتی ندارد

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 14 مرداد 1398 - 09:57
متخصص قلب و عروق با بیان اینکه فشار خون بر خلاف تصور مردم علامتی ندارد و در زمان‌های ابتدایی که فشار خون شروع می‌شود، نوسان دارد، گفت:‌ وقتی این موضوع روی می‌دهد، روی کلیه، بینایی، قلب و عروق و مغز تاثیر می‌گذارد و علامت‌دار می‌شود،
خون،فشار،عروق،قلب،نوسان،متخصص

متخصص قلب و عروق با بیان اینکه فشار خون بر خلاف تصور مردم علامتی ندارد و در زمان‌های ابتدایی که فشار خون شروع می‌شود، نوسان دارد، گفت:‌ وقتی این موضوع روی می‌دهد، روی کلیه، بینایی، قلب و عروق و مغز تاثیر می‌گذارد و علامت‌دار می‌شود،
رامین اسکندری، متخصص قلب و عروق در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «پرفشاری و نوسان فشار خون و نقش آن در ایجاد بیماری‌های قلبی»، اظهار داشت: بیماری که دچار پرفشاری خون است، در معرض بیماری‌های قلبی است و این پرفشاری می‌تواند در قلب یا مغز باشد.
وی ادامه داد: بالا بودن فشار خون تاثیرش در عروق مغزی بیشتر است.
در زمان‌های ابتدایی که فشار خون شروع می‌شود، نوسان دارد و گاهی میزان فشار خون نرمال و برخی اوقات بالا می‌رود.
این متخصص قلب و عروق اظهار داشت: چون ما زمان بالارفتن فشار خون را نمی‌دانیم؛ در نتیجه بیمارانی که دچار فشار خون هستند باید مرتب دارو را مصرف کنند.
اسکندری یادآورشد: این نوسان ممکن است شروع فشار خون باشد و گاهی بالا برود یا به دنبال بروز استرس در فرد این حالت وجود داشته باشد و بعد از پایان استرس چه بسا فشار خون طبیعی باشد.
وی با بیان اینکه این بیماران ریسک بالاتری از حوادث عروق قلبی دارند، گفت: ما نباید بی خیال این افزایش فشار باشیم؛ در حالی که وظیفه ما این است که نگذاریم فشار خون بالا برود.
این متخصص قلب و عروق در پاسخ به این پرسش که «آیا فشار خون علامتی دارد؟»، ابراز داشت: نه، اصلاً؛ چراکه فشار خون بر خلاف تصور مردم علامتی ندارد و وقتی این موضوع روی می‌دهد روی کلیه، بینایی، قلب و عروق و مغز تاثیر می‌گذارد و علامت‌دار می‌شود.
اسکندری افزود: فشار خون یک یافته کمی است و باید حتما میزان آن اندازه‌گیری شود؛ اینکه فکر کنیم فشار خون ما بالاست؛ به دلیل اینکه مثلا سردرد داریم یا اینکه هیچ ناراحتی وجود ندارد، اساسا پایه علمی ندارد و باید میزان آن اندازه‌گیری شود.
انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌