خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات نامه‌نگاری خوانساری با رئیس‌جمهور

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 13 مرداد 1398 - 14:42
پس از نامه‌نگاری رئیس اتاق بازرگانی تهران با رئیس‌جمهور در خصوص ترخیص کالاهای اساسی، حسن روحانی به وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس‌کل بانک مرکزی دستور ارایه راهکار داد.
رئيس،خوانساري،مسعود،مهر

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهوری اسلامی ایران، خواستار حل مشکل ترخیص کالاهای مانده در گمرکات کشور شد.
بر این اساس حسن روحانی در پی‌نوشت این نامه به فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی و عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی دستور ارایه راهکار داد.
خبرگزاری مهر، متن کامل نامه مسعود خوانساری و محمود واعظی، رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به این درخواست بخش‌خصوصی را منتشر کرد: