سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای پایان دادن به حواشی؛ نماینده فدراسیون جهانی سامبو به ایران می‌آید

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 13 مرداد 1398 - 13:20
نماینده فدراسیون جهانی برای پایان دادن به حواشی این رشته در ایران به تهران سفر خواهد کرد.
فدراسيون،انجمن،سامبو،ايران،مسئولان،آسيا،عنوان،رزمي،كميته،معرفي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سورش گوپی نایب رئیس فدراسیون آسیا و رئیس کمیته حقوقی فدراسیون جهانی که رئیس فدراسیون هندوستان است، ضمن تایید مصطفی کریمی به عنوان مسئول انجمن سامبوی ایران، به عنوان نماینده تام الاختیار فدراسیون جهانی برای پایان دادن به شرایط نابسامان این رشته در ایران، بزودی راهی تهران می‌شود.
وی در نامه‌ای به وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و فدراسیون ورزش‌های رزمی اعلام کرده است که روز 20 مردادماه وارد تهران خواهد شد تا شرایط انجمن سامبوی ایران را پیگیری کند.
عملکرد ضعیف انجمن سامبو سبب شده است تا مسئولان فدراسیون رزمی در تاریخ بیستم تیرماه سال 97 با برگزاری نشست کمیته فنی، تغییراتی را در این رشته ایجاد کنند.
این تصمیم به تصویب هیئت رئیسه نیز رسید و سپس محمود رشیدی رئیس وقت فدراسیون رزمی در نامه‌ای به محمدرضا داورزنی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان و همچنین فدراسیون آسیا، مصطفی کریمی را به عنوان رییس جدید انجمن سامبو معرفی کرد.
پس از اینکه شهرام عظیمی تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش‌های رزمی منصوب شد، روند حرکتی انجمن سامبو که شتاب خوبی گرفته بود، به یکباره کُند و در نهایت متوقف شد.
چرا که عظیمی با توجه به کارشکنی‌های مسئولان قبلی انجمن سامبو، باید از طریق کمیته ملی المپیک ایران در نامه‌ای به فدراسیون جهانی سامبو، کریمی را به عنوان رییس جدید سامبوی ایران معرفی می‌کرد که با وجود پیگیری‌های مسئولان انجمن سامبو، این اتفاق هنوز رخ نداده است.
این امر موجب شد که مسئولان انجمن سامبوی ایران که هنوز به طور رسمی به فدراسیون آسیا و جهان معرفی نشده‌اند، نتوانند تیم ایران را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ثبت نام کنند.
این مسابقات، شهریورماه در هند برگزار می‌شود و زمان ثبت نام نیز تا پنج مردادماه بود که با وجود تلاش مسئولان انجمن سامبو به دلیل معرفی نشدن آنها به ارگان‌های بین المللی، زمان ثبت نام تمام شد و حضور در مسابقات قهرمانی‌ آسیا از دست رفت.
این مهم در کنار کارشکنی‌های مسئولان قبلی انجمن موجب شد تا فدراسیون جهانی و آسیایی سامبو برای حل مشکلان این رشته در ایران وارد عمل شوند.
انتهای پیام/