خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضای مجازی از مهمترین آسیب های فراروی جامعه است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 مرداد 1398 - 11:22
ساری - جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران، فضای مجازی را از مهمترین آسیب های فراروی جامعه بیان کرد و گفت: باید این فضا مدیریت و کنترل شود.
نهي،منكر،معروف،برنامه،اميري،تبيين

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ولی الله امیری صبح یکشنبه در همایش دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر با اظهار اینکه برنامه های راهبردی و کاربردی برای مقوله عفاف و حجاب پیش بینی شده است افزود: طبق سیاست ها و رویکردهای ستاد برنامه ها طراحی و اجرا می شود.
وی افزود: تبیین نقش فضای مجازی و ماهواره در تغییر سبک زندگی و بنیان خانواده مسئله ای بسیار مهم است و باید به آن توجه اساسی شود.
امیری یادآور شد: به روز رسانی شورا، ایجاد و راه اندازی گروهها و آموزش مسئله اساسی در تبیین برنامه های امر به معروف و نهی از منکر است.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه بیشترین آسیب ها از طریق فضای جامعه ایجاد می شود بر لزوم کنترل و پشتیبانی این فضا و تغذیه محتوایی آن شد و گفت: باید با یک احساس مسئولیت زیادی با این فضا برخورد شود.
وی ناآشنایی با قوانین و مقرارات را از جمله مسائل و مشکلات بیان کرد.