خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ مبلغ عربستانی در زندان در نتیجه اهمال پزشکی

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 13 مرداد 1398 - 08:25
فعالان در شبکه‌های اجتماعی از مرگ مبلغ سعودی در نتیجه اهمال‌کاری مسؤولان زندان آل سعود در شهر القصیم خبر دادند.
سعودي،مبلغ،زندان،دست،مقامات،فعالان

فعالان در شبکه‌های اجتماعی از مرگ مبلغ سعودی در نتیجه اهمال‌کاری مسؤولان زندان آل سعود در شهر القصیم خبر دادند.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه الجزیره، صالح عبدالعزیز الضمیری از سال‌ها پیش و دست کم هفت سال در بازداشت بود، او همواره از اهمال پزشکی مقامات زندان رنج می‌برد.
این نخستین بار نیست که یک مبلغ سعودی در زندان جان خود را از دست می‌دهد، زیرا پیش از این احمد العماری در ابتدای سال جاری میلادی جان خود را از دست داد و نیز اخباری از مرگ سلیمان الدویش دیگر مبلغ سعودی منتشر شد.
حساب کاربری فعالان سعودی اعلام کرد، جسد این مبلغ به خانواده‌اش تحویل داده شد و روز شنبه نماز میت بعد از نماز ظهر در منطقه الجوف در شمال عربستان برای او اقامه شد.
گفته می‌شود، او بارها به دلیل حمایت دائمی‌اش از زندانیان آزادی اندیشه بازداشت شده بود.
الضمیری در دهه ۶۰ زهندگی خود بود .
پیشتر روزنامه گاردین گزارشی از بدرفتاری مقامات سعودی با زندانیان سعودی منتشر کرده و نوشته بود، بسیاری در معرض سوءرفتارهای مقامات زندان هستند در حالی که با مشکلات سلامتی نیز دست و پنجه نرم می‌کنند.
انتهای پیام