خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حقیقت‌پور: عملکرد غلط آمریکایی‌ها باعث چرخش متحدانشان شده است

فارس | سیاسی | یکشنبه، 13 مرداد 1398 - 00:05
مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عملکرد آمریکایی‌ها باعث شده تا در یک سال گذشته حتی امارات هم که یکی از متحدان منطقه‌ای آنها است چرخش قابل توجهی داشته باشد.
مشاور،مجلس،شوراي،رئيس،اسلامي،متحدان

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عملکرد آمریکایی‌ها باعث شده تا در یک سال گذشته حتی امارات هم که یکی از متحدان منطقه‌ای آنها است چرخش قابل توجهی داشته باشد.
منصور حقیقت‌پور مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس،‌ با اشاره به تحریم محمدجواد ظریف از سوی آمریکا گفت: آمریکایی‌ها با این کارشان نشان دادند نجابت برایشان معنا ندارد در حالی که می‌گویند گزینه جنگ را پیش رو نداریم و می‌خواهیم مذاکره کنیم، مذاکره کننده ما را تحریم می‌کنند که تحرکی نداشته باشد.
وی افزود: جای مزاح و خنده دارد کسانی که فهم کشور داری را ندارند امروز زمام کشوری مثل آمریکا را در دست گرفته‌اند و به خیال خودشان می‌خواهند قدرت اول در دنیا باشند.
مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آمریکایی‌ها با خروجشان از پیمان‌های مختلف نشان دادند که هیچ قاعده بین‌المللی را بر نمی‌تابند و فکر می‌کنند به جمع‌بندی که خودشان می‌رسند جمع‌بندی کارسازی در سطح دنیا خواهد بود.
حقیقت‌پور خاطرنشان کرد: عملکرد آمریکایی‌ها باعث شده تا در یک سال گذشته حتی امارات هم که یکی از متحدان منطقه‌ای آنها است چرخش قابل توجهی داشته باشد و به سمت ایران متمایل شود.
وی افزود:‌ اگر این وضع ادامه پیدا کند عربستان و رژیم صهیونیستی تنها متحدان آمریکا خواهند بود.
که این وضع هم شکننده خواهد بود.
مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان افزود گفت: شاید ما انتقاداتی را در داخل کشور به آقای ظریف داشته باشیم اما آقای محمدجواد ظریف نماینده دیپلماسی ایران است و از وی حمایت خواهیم کرد.
انتهای پیام/