خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برکناری رئیس پلیس بغداد به دلیل فرار زندانیان

فارس | بین‌الملل | شنبه، 12 مرداد 1398 - 22:37
وزیر کشور عراق از برکناری رئیس پلیس بغداد و دو رئیس پلیس محلی این کشور به دلیل فرار شماری از زندانیان و قاچاقچیان مواد مخدر خبر داد.
پليس،كشور،فرار،عراق،رئيس،زندان،بغداد

وزیر کشور عراق از برکناری رئیس پلیس بغداد و دو رئیس پلیس محلی این کشور به دلیل فرار شماری از زندانیان و قاچاقچیان مواد مخدر خبر داد.
به گزارش گروه بین‎الملل خبرگزاری فارس، «یاسین الیاسری» وزیر کشور عراق روز شنبه اعلام کرد که رئیس پلیس بغداد، رئیس پلیس منطقه «الرصافه» و رئیس پلیس منطقه «باب الشیخ» برکنار شدند.
الیاسری تاکید کرد که برکناری این افراد به دلیل فرار تعدادی از مجرمان و قاچاقچیان مواد مخدر از زندان مرکزی منطقه القناه در شرق بغداد صورت گرفت.
به گزارش روسیا الیوم، وی تاکید کرد که وزارت کشور برای انجام تحقیقات در خصوص فرار زندانیان، کمیته تحقیق تشکیل داده است و علاوه بر آن، دستور بازداشت همه افسران زندان مرکزی صادر شده تا تدابیر قانونی علیه آنها اتخاذ شود.
وزیر کشور عراق تاکید کرد که باید چند کارگروه برای تعقیب مجرمانی که از زندان فرار کرده‌اند، تشکیل شود و تلاش‌‎های واحد برای دستگیری آنها صورت بگیرد.
در همین ارتباط، یک مسئول امنیتی عراق گفت که «امروز (شنبه) 14 نفر از متهمان به قاچاق مواد مخدر از زندان مرکزی در نزدیکی شهر الصدر در شرق این کشور فرار کردند».
وی گفت که نیروهای پلیس عراق موفق شدند سه تن از این متهمان را دستگیر کردند و در حال حاضر تحت بازجویی قرار دارند.
انتهای پیام/