پیروزی یک نیمهای پیکان مقابل شهرخودرو/خوش و بش گرم گلمحمدی و رحمتی با فرکی
نیمه اول دیدار تیمهای پیکان و شهرخودرو با یک گل به سود تیم میزبان به پایان رسید.

نیمه اول دیدار تیمهای پیکان و شهرخودرو با یک گل به سود تیم میزبان به پایان رسید.
پیروزی یک نیمهای پیکان مقابل شهرخودرو/خوش و بش گرم گلمحمدی و رحمتی با فرکی
به گزارش خبرگزاری فارس، نیمه اول دیدار تیمهای پیکان و شهر خودرو با یک گل به سود شاگردان حسین فرکی به پایان رسید.
* جلالالدین علی محمدی در دقیقه 3 تک گل بازی در نیمه اول را به ثمر رساند که این گل از روی نقطه پنالتی به دست آمد.
* حسین فرکی و یحیی گلمحمدی سرمربیان تیمهای پیکان و شهر خودرو قبل از بازی با یکدیگر خوش و بش گرمی داشتند.
* حمید مطهری مربی شهرخودرو که سابقه کادر در تیم پیکان را دارد پیش از آغاز بازی با بازیکنان و نیمکتنشینان این تیم دیدار گرمی داشت.
* مهدی رحمتی و روحالله باقری دو بازیکن شهر خودرو با حسین فرکی سرمربی پیکان دیدار کردند.
* فرهاد حمیداوی مالک باشگاه شهر خودرو از روی سکوها به تماشای این بازی نشست.
* اجازه ورود تماشاگران به ورزشگاه برای تماشای این بازی داده نشد اما تعداد معدودی از هواداران موفق شدند برای تماشای این بازی به استادیوم بیایند.
*محمود شیعی مدیرعامل باشگاه پیکان به همراه فرهاد طلوعکیان و آبخضر عضو و رئیس هیأت مدیره باشگاه پیکان هم از جمله تماشاگران این بازی بودند.
* روحالله باقری در نیمه اول پشت دروازه پیکان مشغول گرم کردن بود.
انتهای پیام/