خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار گورباچف نسبت به ایجاد هرج و مرج با خروج آمریکا از آی ان اف

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 12 مرداد 1398 - 12:52
میخائیل گورباچف خروج آمریکا از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد(آی ان اف) را تضعیف کننده امنیت بین‌المللی دانست.
امنيت،پيمان،گورباچف،تضعيف،خروج،آمريكا

میخائیل گورباچف خروج آمریکا از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد(آی ان اف) را تضعیف کننده امنیت بین‌المللی دانست.
به گزارش ایسنا، میخائیل گورباچف، آخرین رییس جمهور اتحاد جماهیر شوروی و امضا کننده پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد با همتای آمریکایی وقت خود، رونالد ریگان اظهار کرد، آمریکا با خروج از این پیمان نه تنها امنیت اروپا، بلکه نظام امنیت بین‌المللی را تضعیف می‌کند.
گورباچف در این باره گفت: پایان یافتن این پیمان برای جامعه بین‌المللی سودمند نخواهد بود.
این اقدام امنیت را نه تنها در اروپا، بلکه در تمام جهان تضعیف می‌کند.
به گزارش خبرگزاری راشاتودی، این رییس جمهور سابق ۸۸ ساله گفت، امیدوار بوده که واشنگتن در رویه خود و تصمیمی که در ماه فوریه گرفت، تجدید نظر کند اما این کار را نکرد و به جای آن خروج از این پیمان را شش ماه پس از توقف پایبندی به تعهداتش نهایی کرد.
وی افزود: هنوز امیدهایی به شرکایمان وجود داشت که متاسفانه نتیجه‌ای را در پی نداشت.
فکر می‌کنم حالا همه می‌توانیم ببینیم که به امنیت استراتژیک آسیب وارد شده است.
این اقدام آمریکا در سیاست بین‌المللی عدم اطمینان و هرج‌ومرج را به دنبال خواهد داشت.
گورباچف همچنین از همه طرف‌ها درخواست کرد، "بر حفظ آخرین رکن امنیت استراتژیک جهانی تمرکز کنند".
انتهای پیام