خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱ نفر از محکومان ایرانی از تایلند تحویل مقامات کشور شدند

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 12 مرداد 1398 - 12:11
رئیس کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری گفت: ۱۱ نفر از محکومان ایرانی از تایلند تحویل مقامات کشورمان شدند.
مخدر،مواد،محكومان،سالها،اكثر،كشورمان،كشورها

به گزارش خبرگزاری فارس، محمود عباسی اعلام کرد: در چارچوب موافقت نامه انتقال محکومان ۱۱ نفر از محکومان به حبس ایرانی که سالها در زندانهای تایلند دوران محکومیت خود را می گذرانیدند تحویل نماینده اعزامی کشورمان شدند و امروز صبح به تهران بازگشتند.
وی افزود: اتهام اکثر این افراد قاچاق مواد مخدر می باشد و یک نفر از این افراد در حال انتقال ساک امانی دوستان خود که در آن مواد مخدر جاسازی شده بود دستگیر شده است.
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری کشورمان به هموطنان هشدار داد هنگام سفر پایبندی به قوانین کشورها را سرلوحه برنامه های خود قرار دهند و از ارتکاب رفتارهای خلاف قانون بپرهیزند که مجازات های سختی در انتظار آنهاست.
در اکثر کشورها در قبال مواد مخدر قوانین سختگیرانه و مجازاتهای سرکوبگرانه ای وجود دارد که رهایی از آن به آسانی میسر نیست.
گاهی افراد برای چند عدد قرص روانگردان به سالها زندان محکوم شده اند.
انتهای پیام/