سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات گسترده در الجزایر و فراخوان برای نافرمانی مدنی

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 12 مرداد 1398 - 10:36
هزاران الجزایری برای بیست و چهارمین جمعه متوالی علیه اوضاع سیاسی کشورشان تظاهرات کردند.
خواهان،بوتفليقه،الجزاير،نظام،سياسي،مستعفي،الجزايري

هزاران الجزایری برای بیست و چهارمین جمعه متوالی علیه اوضاع سیاسی کشورشان تظاهرات کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه القدس العربی، هزاران الجزایری در پایتخت و شهرهای دیگر جمعه به خیابان‌ها آمده و خواهان آزادی بازداشت شدگان و فعالان شدند.
آن‌ها همچنین خواهان نافرمانی مدنی شدند.
تظاهرکنندگان شعارهایی را علیه شخصیت‌های نظام عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیس‌جمهور مستعفی الجزایر سر داده و خواهان برکناری فوری آن‌ها شدند.
آن‌ها خواهان برکناری عبدالقادر بن صالح، رئیس‌جمهور موقت و نورالدین بدوی، نخست‌وزیر الجزایر شدند.
تظاهرکنندگان مخالفتشان را با برگزاری هرگونه انتخاباتی در سایه ماندن شخصیت‌های نظام بوتفلیقه در قدرت اعلام کردند.
آن‌ها همچنین شعارهایی را در مخالفت با تیم گفتگوی ملی اعلام کردند.
معترضان پلاکاردهایی را در دست داشتند که روی آن این عبارت‌ها نوشته شده بود:"مردم این مذاکرات را نمی‌خواهند و مردم خواهان استقلال واقعی هستند".
اخیرا کمیته گفتگوهای ملی الجزایر با هدف حل بحران سیاسی کشور بعد از اعتراضات گسترده مردم علیه عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیس‌جمهور مستعفی و شخصیت‌های نظام وی تشکیل شد اما هنوز بحران سیاسی در این کشور ادامه دارد.
انتهای پیام