خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی خط تولید داروهای بیماران صعب العلاج در البرز

ایسنا | اقتصادی، اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 10:05
خط تولید دو داروی مورد نیاز بیماران سرطان، هموفیلی و ام. اس با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در البرز راه اندازی شد.
توليد،خط،اندازي،صنعت،تأمين،كشور،دارو،بيماران

خط تولید دو داروی مورد نیاز بیماران سرطان، هموفیلی و ام.
اس با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در البرز راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، خط تولید این داروها که ویژه بیماران سرطانی، هموفیلی و ام.
اس است توسط شرکت آریوژن فارمر راه اندازی شده است.
وزیر صنعت در حاشیه راه اندازی خط تولید این داروها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه امروز جوانان این مرز و بوم با اراده و انگیزه به دستاوردهای بزرگی در حوزه دانش و فناوری دست یافته اند.
رضا رحمانی افزود: راه اندازی این خط تولید نمونه بارزی از پیشرفت جوانانی است ک در سایه انقلاب در مسیر تولید، صادرات و رفع وابستگی گام برداشته‌اند و در حوزه تولید داروهای استراتژیک نیاز کشور را تأمین می‌کنند.
این مسئول بیان کرد: البرز یکی از استان‌های برتر کشور در حوزه صنعت به ویژه صنعت دانش بنیان است، پیشرفت صنعت توأم با فناوری قطعاً زمینه پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور را فراهم می‌کند که این استان در جهت تحقق این هدف تا کنون توانسته به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کند.
در ادامه مدیرعامل شرکت آریوژن اظهار کرد: با راه اندازی این خط افزایش ظرفیت تولید این دو دارو که ویژه بیماران صعب العلاج و سرطانی است تا پنج سال آینده تأمین می‌شود.
امیر فرشچی با اشاره به اینکه با راه اندازی این خط تولید، ۵۰ کیلوگرم به ظرفیت سالانه تولید این دارو اضافه می‌شود، گفت: نیاز سالانه کشور برای تأمین این دو دارو ۱۵۰ کیلوگرم است که با افتتاح این خط تولید قطعاً می‌توان در آینده‌ای نزدیک پس از تأمین نیاز داخلی در مسیر صادرات گام برداریم.
وی تاکید کرد: این شرکت با تولید داروهای خاص سالانه ۲۵۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و ۲۰۰ میلیون دلار ارزآوری دارد.
انتهای پیام