سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان از امروز میزبان مسابقات ورزشی دانش‌آموزان کشور می‌شود

فارس | برگزیده | جمعه، 11 مرداد 1398 - 13:30
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: سی و ششمین دوره مسابقات ورزشی پسران از 10 تا 16 مرداد و سی‌امین دوره مسابقات دختران سراسر کشور از 18 تا 24 مردادماه در دو رشته هندبال و تنیس روی میز در اصفهان برگزار خواهد شد.
اصفهان،مسابقات،رشته،استان،دوره،هندبال،تنيس،ميز

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: سی و ششمین دوره مسابقات ورزشی پسران از 10 تا 16 مرداد و سی‌امین دوره مسابقات دختران سراسر کشور از 18 تا 24 مردادماه در دو رشته هندبال و تنیس روی میز در اصفهان برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، عبدالرضا رئیسی ضمن اشاره بر میزبانی استان اصفهان از مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر و پسر کشور اظهار کرد: سی و ششمین دوره مسابقات ورزشی پسران از 10 تا 16 مرداد و سی‌امین دوره مسابقات دختران سراسر کشور از 18 تا 24 مرداد ماه در دورشته هندبال و تنیس روی میز با شعار «دانش‌آموز ورزشکار، دوستدار محیط زیست» به میزبانی استان اصفهان برگزار خواهد شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان همچنین اظهار کرد: محل پذیرش و اسکان شرکت کنندگان در رشته تنیس روی میز، مجتمع امام علی(ع) و در رشته هندبال اردوگاه کشوری شهید بهشتی خواهد بود، این دوره با حضور یک هزار و 370 شرکت کننده شامل داوران، مربیان ، ناظران، سرپرستان و ورزشکاران برگزار خواهد شد.
وی با بیان برگزاری رشته هندبال برای دانش آموزان متوسطه اول و رشته تنیس روی میز برای دانش آموزان متوسطه دوم، خاطرنشان کرد: افتتاحیه رسمی مسابقات دانش آموزی کشور در اردوگاه کشوری شهید بهشتی با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت متبوع و سایر مسؤولان وزارتی و استانی 19 مرداد ماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/63086/ج/ح