خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبارزه با فساد اقتصادی گام بسیار بلند در تحقق عدالت علوی است

مهر | سیاسی | جمعه، 11 مرداد 1398 - 13:24
امام جمعه موقت تهران گفت: مبارزه با فساد اقتصادی گام بسیار بلندی در تحقق عدالت علوی یعنی آرمان بزرگ انقلاب اسلامی است.
فساد،انقلاب،امام،اقتصادي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به مساله فساد اقتصادی اظهار کرد: مبارزه با فساد اقتصادی گام بسیار بلندی در تحقق عدالت علوی یعنی آرمان بزرگ انقلاب اسلامی است.
امام جمعه موقت تهران افزود: یکی از آرمان های ملت ایران مبارزه با فساد اقتصادی است که در رژیم گذشته نهادینه شده بود.
در تمام سال‌های بعد از انقلاب اسلامی این مساله و تحقق عدالت اقتصادی در صدر مطالبات امام(ره) و رهبر انقلاب بوده است.
وی تاکید کرد: پرچمداری مبارزه با فساد در همه سال‌های انقلاب بدست رهبر انقلاب بوده و هست و تحقق عدالت از نگاه ایشان بوسیله مباره با فساد امکانپذیر است.
ادامه داد ...