خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سقوط از ارتفاعات "پرآو" جان مرد کرمانشاهی را گرفت

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 09:35
مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از مرگ مرد ۶۴ ساله به دلیل سقوط از ارتفاعات "پرآو" کرمانشاه خبر داد.
كرمانشاه،سقوط،عمليات،ارتفاعات،عزيزي

مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از مرگ مرد ۶۴ ساله به دلیل سقوط از ارتفاعات "پرآو" کرمانشاه خبر داد.
به گزارش ایسنا، امین عزیزی گفت: مرد ۶۴ ساله‌ای روز گذشته (۱۲ بهمن) به دلیل سقوط از ارتفاعات پرآو کرمانشاه و بر اثر ضربه مغزی و جراحات شدید درگذشت.
وی با اشاره به صعب‌العبور بودن منطقه سقوط این فرد، اظهار کرد: بعد از ۹ ساعت عملیات و همکاری نیروهای پایگاه امداد و نجات بیستون و صحنه و همچنین تیم‌های واکنش سریع، موفق به انتقال پیکر این فرد به دامنه کوه شدیم.
عزیزی با بیان اینکه سرمای شدید هوا این عملیات را دشوار کرده بودخاطرنشان کرد: این عملیات تا ساعت ۳۰ دقیقه بامداد امروز (۱۳ بهمن) ادامه داشت.
انتهای پیام