خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا: 15 هزار داعشی در سوریه و عراق آزادانه حضور دارند

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 11 مرداد 1398 - 10:16
فرستاده آمریکا در امور سوریه از حضور آزادانه 15 هزار نفر از عناصر گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق خبر داد.
سوريه،آمريكا،عناصر،حضور،فرات،جفري،آزادانه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت النشره، جیمز جفری فرستاده آمریکا در امور سوریه گفت: واشنگتن معتقد است که حدود 15 هزار عنصر داعش همچنان در سوریه و عراق آزادانه حضور دارند.
وی افزود: با وجود اینکه اوضاع به طور کلی در شمال شرقی سوریه تحت کنترل شبه نظامیان «قسد»(نیروهای دموکراتیک کردی سوریه) هم پیمان آمریکا است، اما این عناصر مسلح به تحرکات خود در منطقه جنوب فرات ادامه می دهند.
جفری گفت: حدود 10 هزار داعشی درحال حاضر در اردوگاههای بازداشت قسد هستند.
وی افزود: قسد تا 70 هزار نفر از اعضای خانواده های داعش را در بازداشت دارد.
اعلام حضور آزادانه 15 هزار داعشی در سوریه و عراق درحالی مطرح می شود که پیش از این بسیاری از گزارش های رسانه ای و اطلاعاتی حکایت از حمایت مستقیم و غیرمستقیم آمریکا از داعش داشته است.
نکته جالب توجه این است که فرستاده آمریکا در امور سوریه اذعان می کند که عناصر داعش در جنوب فرات درحال تحرک هستند؛ در حالی که نیروهای آمریکایی در این منطقه حضور دارند و پایگاه آنها فاصله چندانی با عناصر داعش ندارد.
تحلیلگران براین باورند که آمریکا همچنان در تلاش برای بهره برداری از داعش برای امتیاز گیری و پیشبرد اهداف خود در سوریه و طولانی کردن بحران این کشور است.
انتهای پیام/