خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه صنایع دانش‌بنیان دستاورد انقلاب است

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 09:29
کرج - وزیر صنعت، معدن و تجارت توسعه صنایع دانش‌بنیان توسط متخصصان داخلی را یکی از دستاوردهای انقلاب دانست.
استراتژيك،صنعت،صنايع،حوزه،البرز،دنيا،حضور،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی صبح شنبه در جریان بازدید از خطوط تولید و افتتاح طرح توسعه یک شرکت تولیدکننده داروهای استراتژیک در گرم‌دره که همراه با رونمایی از محصول جدید این شرکت بود ضمن تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر، اظهار کرد: البرز استانی صنعتی و بسیاری از صنایع کشور در آن مستقر است.
وی در ادامه یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی را ایجاد واحدهای دانش‌بنیان دانست و گفت: خوشبختانه جوانان متولد انقلاب در حوزه دانش‌بنیان حضوری پررنگ دارند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بابیان اینکه در حوزه صنعت با حضور و فعالیت نیروهای جوان به دانش روز دنیا دست‌یافته‌ایم، گفت: شاهد کاهش وابستگی به صادرات هستیم، در حوزه داروهای استراتژیک حرف برای گفتن داریم.
رحمانی با اشاره به اینکه البرز به‌عنوان استانی پیشگام در حوزه صنایع به‌ویژه صنایع دانش‌بنیان معرفی می‌شود، گفت: به‌یقین حضور صنایع و شرکت‌های داخلی درزمینهٔ دانش‌بنیان نقش مؤثری در اقتصاد ملی و حضور صنعت ما در فناوری و صادرات دارد که موجب حفظ جایگاه کشور در دنیا می‌شود.
وی گفت: ازجمله اخبار خوب این است که دانشمندان و متخصصان داخلی به محصولاتی بر پایه دانش در شرکت‌های دارویی استراتژیک دست‌یافته‌اند، بسیاری از آن‌ها دستاوردهایی دارند که تنها دو تا سه کشور در دنیا آن را دارا هستند.
گفتنی است؛ در جریان بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت خط تولید داروی خاص و استراتژیک بیماران خاص و صعب‌العلاج دریکی از شرکتی داروی استان البرز بهره‌برداری رسید.