خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باید‌ها و نباید‌هایی در حفظ سلامت قلب + لیست مواد غذایی مضر

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 10 مرداد 1398 - 19:01
حفظ سلامت قلب رابطه مستقیمی با مواد غذایی مصرفی دارد و اگر سلامت قلب تضمین شود بسیاری از بیماری‌ها به سراغ ما نمی‌آیند.
قلب،سرد،كاهش،قلبي،سالم،مصرف،گردو،ضربان،غذاهاي

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، قلب پس از مغز مهمترین عضو بدن است و باید مراقب آن بود؛ حیات بدن به قلب بستگی دارد و اگر سالم باشد بیماری‌ها هرگز به سراغ ما نمی‌آیند.
اما برای داشتن قلبی سالم باید به نکات مهم غذایی توجه داشت در اینجا به بررسی رژیم غذایی مناسب برای داشتن قلبی سالم می‌پردازیم.
غذاهای سرد ضربان قلب را کاهش می‌دهند
مصرف بیش از حد خوراکی های سرد ضربان قلب را کاهش می‌دهد و سبب مختل شدن دستگاه گوارش می‌شود.
همین موضوع به انباشت چربی در بدن منجر می‌شود و به همین دلیل باید مراقب باشید که روزهای گرم سال در مصرف خوراکی های سرد زیاده روی نکنید.
غذاهای تند مصرف کنید
غذاهای تند طول عمر را افزایش می‌دهند و مصرف این غذاها احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و تنفسی را کاهش می‌دهد و منجر به کمک به کاهش وزن سریع و سریع شده عملکرد قلب می‌شود.
دور نوشابه را خط قرمز بکشید
کافئین موجود در نوشابه شما را به اضطراب، فشارخون بالا، ضربان نامنظم قلب یا تپش قلب و بالا رفتن مقدار کلسترول خون مبتلا می‌کند.
گردو بر هر درد بی درمان دواست
گردو میزان مولكولهایی كه سبب سفتی رگهای قلب می‌شوند را کاهش می‌کند، به همین دلیل است که اغلب پزشکان تغذیه توصیه می‌کنند که برای داشتن قلبی سالم حتما گردو بخورید.
پس از خوردن غذا آب سرد نخورید
خوردن آب سرد بعد از غذا یعنی خوش آمد گفتن به سرطان و سکته آب سرد مواد روغنی را سفت و روند هضم غذا را کند می‌کند و علت اصلی گرفتگی رگهای قلب و بالا رفتن خطر سکته است.
انتهای پیام/