خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیفیت پایین در اجرای پروژه‌های عملیاتی اردبیل قابل قبول نیست

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 10 مرداد 1398 - 18:17
مدیرکل دفتر فنی استانداری اردبیل گفت: کیفیت پایین در اجرای پروژه‌های عملیاتی اردبیل قابل قبول نیست و نیاز است در این زمینه شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی نهایت همکاری را با ما داشته باشند.
اجراي،اردبيل،پروژه،فني،همكاري،شكل،استان،توسعه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، موسی کنعانپور بعد از ظهر امروز در دیدار با معاون فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اظهار داشت: کیفیت پایین در اجرای پروژه‌های عملیاتی اردبیل قابل قبول نیست و نیاز است در این زمینه شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی نهایت همکاری را با ما داشته باشند.
وی با اشاره به این که وجود ایرادات اشکالات فنی در اجرای پل قدس به هیچ عنوان پذیرفته نیست بیان کرد: با توجه به اهمیت این پروژه برای مردم باید در احداث باکیفیت این پروژه نهایت سعی و تلاش به کار برده شود تا بتوانیم در جذب منابع و کسب درآمد اجرای پروژه‌های کیفی و مطلوب را به شکل مناسب ادامه دهیم.
مدیرکل دفتر فنی استانداری اردبیل گفت: منابع مردمی باید صرف اجرای پروژه های کیفی و مطلوب شود و موضوع نظارت در اجرای این پروژه‌ها در نظر گرفته شود تا بتوانیم با تعامل و همکاری با مسئولان و کارشناسان در توسعه و گسترش استان در زمینه‌های مختلف پیشگام باشیم.
کنعانپور پل قدس را یک پروژه زیربنایی و اساسی عنوان کرد و تصریح کرد: رفع مشکلات و نگرانی‌ها در اجرای پروژه‌ها و نیز همکاری همه‌جانبه در این زمینه برای ما یک اولویت اساسی است و درصدد هستیم با از میان برداشتن مشکلات و ایرادات پروژه‌های استانی به شکل مناسب عمل کنیم.
وی از لزوم اختصاص اعتبار تکمیلی برای پروژه‌های مرزی خبر داد و گفت: درصدد هستیم با تامین اعتبارات لازم هر چه سریعتر پروژه‌های مرزی را تکمیل و راه‌اندازی کرده و در توسعه و اتمام پروژه‌ها به شکل شایسته ورود پیدا کرده و به اهداف خود در توسعه استان دست یابیم.
انتهای پیام/ش