خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمد البخیتی: موشک‌های بالستیک در آینده نقش بارزتری خواهند داشت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 10 مرداد 1398 - 13:20
عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن بر استفاده از موشک‌های بالستیک در حملات آینده نیروهای یمنی علیه متجاوزان تاکید کرد.
يمن،عدن،نظامي،هدف،متجاوز،عمليات،محمد

با اشاره به عملیات امروز نیروهای یمنی علیه پادگان الجلاء در عدن؛
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن اعلام کرد موشک‌های بالستیک در آینده نقش بارزتری خواهند داشت.
وی افزود همه فرماندهان نیرو‌های موسوم به الحزام الامنی (کمربند امنیتی) در یمن، هدف حملات آینده ما خواهند بود.
محمد البخیتی همچنین گفت طرفی که تجاوزگری کرد، مسبب خون‌هایی است که ریخته می‌شود.
ما مراکز پلیس را هدف قرار نمی‌دهیم، بلکه به طرف‌های نظامی حمله می‌کنیم.
محمد البخیتی افزود نیرو‌های شورای انتقالی جنوب یمن در تصمیم گیری‌های خود از امارات فرمان می‌برند.
نیرو‌های مشترک یمنی امروز در عملیاتی رژه نظامی نیرو‌های متجاوز در عدن را هدف قرار دادند.
یحیی السریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد یگان پهپادی و موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن عملیات مشترکی علیه پادگان الجلاء در عدن انجام دادند.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن افزود رژه نظامی نیرو‌های متجاوز در عدن با استفاده از پهپاد قاصف ۲K و موشک بالستیک هدف قرار گرفت.
این مقام نظامی تاکید کرد در این عملیات ده‌ها نیروی متجاوز و مزدور کشته یا زخمی و دیگر نیرو‌های حاضر نیز دچار رعب و وحشت شدید شده‌اند.
انتهای پیام/