خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داورزنی: لیگ برتر فوتبال تا 23 مرداد آغاز می‌شود/ 6 ورزشگاه برای برگزاری مسابقات آماده است

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 10 مرداد 1398 - 12:28
محمدرضا داورزنی، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان از آغاز نوزدهمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تا بیست‌سوم مرداد ماه خبر داد.
ورزش،مسابقات،ورزشي،داورزني،تكميل،قهرماني،جوانان،توسعه،پاداش، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمدرضا داورزنی، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان امروز (پنجشنبه) در در مراسم افتتاح خانه تیراندازی شهر محمدیه استان قزوین گفت: فدراسیون فوتبال قرعه کشی مسابقات دسته برتر را ظرف امروز و فردا اعلام می‌کند و مسابقات هم نهایتا بیستم تا بیست‌و‌سوم مرداد آغاز می‌شود.
وی با بیان اینکه ورزشگاه آزادی تهران 99 درصد برای برگزاری مسابقات آماده شده است، تأکید کرد: ورزشگاه‌های یادگار امام (ره) تبریز، نقش جهان و فولاد شهر اصفهان، فولاد اهواز و آبادان هم آماده شده‌اند.
دغدغه ما ورزشگاه‌های قائمشهر و مسجدسلیمان بود که نصب صندلی، تکمیل ورودی‌ها و رختکن ورزشگاه قائم شهر با پیگیری‌های استاندار به پایان رسیده است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه فدراسیون برای برگزاری مسابقات، نصب صندلی، فروش الکترونیکی بلیت، نصب دوربین‌های امنیتی و گیت‌های ورودی را الزام آور کرده است، گفت: به جز گیت‌های ورودی مابقی کار‌ها در این ورزشگاه‌ها انجام شده است.
دو استادیوم جم بوشهر و مسجد سلیمان هنوز مشکل‌شان حل نشده است که در صورت آماده نشدن، مسابقات آنها در مرکز استان برگزار خواهد شد.
داورزنی درباره پرداخت پاداش قهرمانان ورزشی تصریح کرد: پاداش قهرمان مسابقات آسیایی و پاراآسیایی جارکارتا پرداخت شده و پاداش سایر مسابقات جهانی هنوز به آنان داده نشده است.
پاداش سایر رشته‌ها مسابقات آسیایی و قهرمانی جهان را هم انشاءالله تا پایان سال پرداخت خواهیم کرد.
وی تکمیل سالن‌های 6 هزار نفری در اولویت معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان، تکمیل طرح‌های نیمه تمام و با بیش از 60 درصد پیشرفت را در اولویت دانست و گفت: تکمیل سالن‌های 6 هزار نفری هم در اولویت تکمیل قرار دارند.
این سالن‌ها مانند سالن‌های 6 هزار نفری ارومیه و اردبیل می‌توانند میزبان مسابقات جهانی باشند.
همواره 3 تا 4 هزار طرح نیمه تمام ورزشی در کشور وجود دارد که با توجه به محدودیت‌ها و بر اساس اولویت آن‌ها را به بهره برداری خواهیم رساند.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان راهکار دیگر فدراسیون برای افتتاح طرح‌های نمیه تمام را استفاده از ظرفیت مردمی و مشارکت بخش خصوصی طبق ماده 27 بیان کرد.
داورزنی در این رابطه خاطرنشان کرد: امسال بیش از 700 طرح ورزشی در کشور افتتاح شده است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تجهیز سالن و مجموعه‌های ورزشی وظیفه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی است، گفت: این شرکت به صورت عمومی فقط زیرساخت‌های ورزشی را فراهم می‌کند و تجهیز آنها وظیفه فدراسیون‌ها و هیئت‌های ورزشی است.
بر اساس این گزارش، مروز با حضور داورزنی خانه تیراندازی شهر محمدیه به بهره برداری رسید و همچنین تجهیزات 25 خانه روستایی به روستا‌های استان قزوین ارسال شد.
شرکت در مجمع سالیانه فدراسیون تیراندازی و دیدار با استاندار قزوین از دیگر برنامه‌های سفر داورزنی به قزوین است.
انتهای پیام/