خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه شیطنت رسانه‌های اماراتی علیه قطر

تسنیم | ورزشی | شنبه، 13 بهمن 1397 - 08:24
رسانه‌های اماراتی پس از قهرمانی تیم ملی فوتبال قطر در جام ملت‌های آسیا 2019 به روند گذشته خود ادامه می‌دهند.
قطر،پيام،قهرماني،ارتباطات،دهنده،گوناگون

به گزارش خبرگزاری تسنیم در حالی که رسانه‌ های اماراتی همچنان تمایلی به پوشش بی‌طرفانه رقابت های جام ملت های آسیا خصوصا موفقیت و قهرمانی قطر در این مسابقات نشان نمی دهند روزنامه البیان در شماره امروز خود بدون انتشار هیچ گزارشی از عملکرد تیم قهرمان مسابقات تلاش کرده با بهانه های واهی قهرمانی قطر را زیر سوال ببرد.
در شماره امروز این روزنامه به پیام تبریک سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به تیم ملی فوتبال قطر اشاره شده و آمده است؛ این پیام نشان دهنده روابط نزدیک قطری ها با اسرائیل است، قسمتی دیگر از سریال ارتباطات نزدیک و دوستانه قطر با اسرائیل!
این پیام نشان دهنده ارتباط نزدیک دو کشور در حوزه های گوناگون است.
این در حالی است که اخبار موثق اما غیر رسمی از نزدیک شدن ارتباطات عربستان و امارات با رژیم اشغالگر قدس در حوزه های گوناگون و برگزاری نشست های مخفیانه با حضور نمایندگان 3 کشور حکایت دارد و اینگونه بازی های رسانه ای در مسیر کمرنگ کردن ارزش قهرمانی قطر صورت می گیرد.
انتهای پیام/