خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات دادستان فردیس درباره فرار ۴ زندانی/ برخورد با ماموران متخلف + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | پنجشنبه، 10 مرداد 1398 - 02:30
دادستان فردیس درباره جزئیات فرار چهار زندانی از زندان کچویی فردیس صحبت کرد.
فرديس،زنداني،زندانيان،دستگيري،فرار

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، چهار زندانی از زندان کچویی فردیس فرار کردند، اما مدتی بعد توسط ماموران دستگیر شدند.
حسن جهانشاهلو دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس گفت: مأموران انتظامی البرز در پی اطلاع از خبری مبنی بر اینکه شب گذشته چهار زندانی با تخریب دیوار کارگاه خود از زندان فرار کرده اند، دستگیری متهمان را در دستورکار خود قرار دادند.
وی اظهار کرد: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی و مأموران انتظامی سه نفر از زندانیان شناسایی و دستگیر شدند و تلاش برای دستگیری یک زندانی دیگر نیز ادامه دارد.
در ادامه فیلم‌های صحبت‌های دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس درباره فرار زندانی‌ها را مشاهده می‌کنید.
بیشتر بخوانید: غذای لاکچری برخی زندانیان به روایت یک نماینده مجلس + فیلم
انتهای پیام/
دستگیری زندانیان فراری در فردیس + فیلم