حوزه عملی و نظری استان هرمزگان با یکدیگر ارتباط ندارند
بندرعباس - رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی هرمزگان گفت: یکی از آسیبهای موجود در استان هرمزگان عدم ارتباط حوزه نظری و عملی با یکدیگر است.

به گزارش خبرنگار مهر، صالح دریانورد چهارشنبه شب در کارگروه آموزش، پرورش، فناوری و نوآوری استان هرمزگان اظهار داشت: پیرو بحثهای مطرح شده در جلسه قبل کارگروهای فنی و تخصصی، مقرر شد از تشکلهای غیر دولتی و اشخاص غیر دولتی نیز در کارگروههای ذیل شورای برنامهریزی دعوت شود به همین جهت از مهندس هاشمی که از پیشکسوتان عرصه برنامهریزی هستند برای حضور در جلسه دعوت به عمل آمد.
وی عنوان کرد: مهندس هاشمی در دهه شصت آغازگر طرح توسعه محور شرق و تدوینگر طرح آمایش استان بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان بیان داشت: ارزیابی پژوهش هر کشور بر اساس محاسبه نسبت هزینه کرد در حوزه تحقیق و پژوهش بر تولید ناخالص داخلی است که کشور ما از این نظر وضعیت مطلوبی ندارد در حالیکه در کشورهای پیشرفته بخش اعظمی از تولید ناخالص داخلی به پژوهش اختصاص داده میشود.
وی گفت: سال گذشته بر حسب دستور استاندار یک درصد از اعتبارات دستگاههای اجرایی تجمیع شد و در راستای پژوهش استان هزینه شد که نتیجه مطلوبی در این زمینه حاصل نشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان تشریح کرد: در سال جاری با توجه به محدودیتهای موجود از این اختیار استفاده نشد و هر دستگاه اجرایی میتواند یک درصد از بودجه خود را در راستای تحقیق و پژوهش زیر نظر کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری و نوآوری هزینه کند.
دریانورد با ذکر این نکته که یکی از اهداف این کارگروه برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاهها است، اذعان کرد: یکی از آسیبهای موجود در استان عدم ارتباط حوزه نظری و عملی با یکدیگر است اما امروزه خوشبختانه دانشگاه هرمزگان در حال همکاری با حوزه صنعت است.