خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شلیک هوایی توسط قاچاقچیان چوب در آزادشهر/ متخلفان فرار کردند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 09 مرداد 1398 - 15:20
بامداد امروز تعدادی از قاچاقچیان چوب در شهرستان آزادشهر بعد از رویت نیروهای منابع طبیعی، با اسلحه شکاری اقدام به شلیک چند تیر هوایی کردند و از صحنه جرم متواری شدند.
آزادشهر،قطع،طبيعي،نيروهاي

بامداد امروز تعدادی از قاچاقچیان چوب در شهرستان آزادشهر بعد از رویت نیروهای منابع طبیعی، با اسلحه شکاری اقدام به شلیک چند تیر هوایی کردند و از صحنه جرم متواری شدند.
رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آزادشهر در گفت وگو با ایسنا-منطقه گلستان اظهار کرد: بامداد امروز در پی گزارش مردمی مبنی بر قطع درخت سوزنی برگ توسط افراد ناشناس، نیروهای یگان حفاظت اداره منابع طبیعی آزادشهر به منطقه اعزام شدند.
جلال عجم بیان کرد: متخلفین که در حال قطع درخت بودند با مشاهده نیروهای محافظتی، با اسلحه شکاری خود اقدام به شلیک هوایی کرده و از محل متواری شدند.
وی گفت: یک دستگاه خودروی نیسان به همراه چوب آلات قطع شده از متخلفین به جای ماند و توقیف شدند.