سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت کشاورزی در تنظیم بازار موفق عمل نکرد

ایسنا | اقتصادی | چهارشنبه، 09 مرداد 1398 - 12:00
قائم مقام بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار موفق عمل نکرد.
تنظيم،بازار،قيمت،بازرگاني،تجارت،وزارت،توليد،معدن،جهاد،صنعت،مقام

قائم مقام بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار موفق عمل نکرد.
به گزارش ایسنا، حسین مدرس خیابانی در همایش معاونین امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار موفق عمل نکرد چون هم خود متولی بخش تولید بود و هم برخی ابزارهای تنظیم بازار را در اختیار نداشت.
وی اظهار کرد: پراکندگی مسئولیت‌ها سبب شد تا هفته قبل دولت وظایف تنظیم بازاری را که در قانون انتزاع به وزارت جهاد سپرده شده بود، دوباره به وزارت صمت بازگرداند.
او تصریح کرد: تهیه نقشه راه برای تنظیم بازار که از تاکیدات مقام معظم رهبری نیز هست را در این حوزه دنبال می‌کنیم.
در حوزه بازرگانی دو بخش داخلی و بازرگانی خارجی را دنبال می‌کنیم که تنظیم بازار و توسعه صادرات دو محور این برنامه‌ها است.
اعلام قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی
مدرس خیابانی گفت: اطلاع‌رسانی قیمت از اولویتهای کاری ما در حوزه تنظیم بازار است که اپلیکیشنی برای اعلام و رصد قیمت ۱۰۰ قلم کالای مصرفی و مورد نیاز مردم در حال راه‌اندازی است.
وی ادامه داد: در تنظیم بازار، رسانه و تعامل با رسانه جهت اعتمادسازی و اطلاع رسانی درست و به موقع خیلی مهم است ضمن آنکه وفور کالا و فراوانی کالا در تنظیم بازار، مقدم بر قیمت است که این مورد باید لحاظ شود.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: در تنظیم بازار ضروری است که قدرت پیش‌بینی خود را بالا ببریم تا افزایش قیمت ناگهانی کالاها را بتوانیم پیش‌بینی و مدیریت کنیم.
فروشگاه‌های زنجیره ای یکی از جاهایی است که افزایش ناگهانی قیمت‌ها را می‌تواند به ما هشدار دهد تا بتوانیم سریع مدیریت کنیم.
قیمت ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومانی مرغ مناسب است
وی گفت: تامین معیشت مردم موضوع و مساله مهم کشور است و مشارکت حداکثری همه دستگاه‌ها در تنظیم بازار ضروری است.
تنظیم بازار و سیاستهای آن به هیچ وجه نباید به تولید ضرر و خللی وارد کند و چرخ تولید نباید برای تنظیم بازار متوقف شود.
او خاطرنشان کرد: در برخی موارد نباید با ایجاد سرکوب قیمتی به سمت تعطیلی تولید برویم.
برای تنظیم بازار، هم مصرف‌کننده و هم تولیدکننده هر دو توامان و در کنار هم در نظر گرفته شوند و ما باید هر دو را در نظر بگیریم تا آسیب نبینند.
به عنوان مثال قیمت مصرف‌کننده ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان برای مرغ، قیمتی است متعادل که نه مصرف‌کننده آسیب می‌بیند و نه تولیدکننده متضرر می‌شود.
انتهای پیام