خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغالزایی هر هکتار مزرعه گیاهان دارویی برای ۳ نفر/ افزایش 2 برابری سطح زیر کشت در چهارمحال و بختیاری

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 09 مرداد 1398 - 11:30
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این استان به یک‌هزار هکتار رسیده که این میزان نسبت به 2 سال گذشته دو برابر افزایش یافته است.
كشت،دارويي،هكتار،استان،چهارمحال،بختياري،گياهان،افزايش

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این استان به یک‌هزار هکتار رسیده که این میزان نسبت به 2 سال گذشته دو برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، ابراهیم شیرانی اظهار داشت: با توجه به کاهش آب سفره‌های زیرزمینی و بروز کم آبی با رویکرد سیاست تغییر الگوی کشت در استان و ترغیب کشاورزان به تولید محصولات کم آب‌بر، برداشت محصول گل محمدی، زعفران و موسیر در این استان نسبت به گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری سطح زیر کشت محصول گل‌محمدی در دو سال گذشته در استان را ۲۵۰ هکتار اعلام کرد و خاطرنشان کرد: این در حالیست که امسال کشت این محصول به ۶۵۰ هکتار افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۲ تنها در ۶۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری زیر کشت گیاهان دارویی بود، تصریح کرد: امسال وسعت کشت انواع گیاهان دارویی مرغوب و منحصر به فرد به یک‌هزار هکتار رسیده است؛ این میزان نسبت به دو سال گذشته دو برابر افزایش یافته است.
شیرانی با بیان اینکه هر هکتار از اراضی گیاهان دارویی برای ۲ تا ۳ نفر شغل مستقیم ایجاد می کند، تأکید کرد: اگرچه اشتغالزایی در این حوزه به صورت فصلی و مقطعی است، اما با درآمدزایی بالا و توجیه پذیری اقتصادی همراه است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری رویش ۴۰۰ گونه گیاه دارویی در استان را نشان از مستعد بودن منطقه برای توسعه تولید این گونه‌های مثمر دانست و خاطرنشان کرد: هم‌اکنون بخش عمده‌ای از مزارع کم آب و سطح اراضی شیبدار شهرستان‌های مختلف استان به زیر کشت گیاهان دارویی از جمله زعفران و گل‌محمدی رفته است.
انتهای پیام/68026/م/و