سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

233 میلیارد تومان اعتبار اشتغال پایدار روستایی در کردستان جذب شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 09 مرداد 1398 - 09:10
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان اعلام کرد: 233 میلیارد تومان اعتبارات تخصیص یافته به اشتغال پایدار روستایی کردستان به صورت صد درصد جذب شد.
جذب،استان،كردستان،اشتغال،تومان،تبصره،اعتبارات،اعتبار،اقتصادي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسین فیروزی در کارگروه تخصصی اشتغال که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه عملکرد استان در جذب اعتبارات موفق‌آمیز بوده است، اظهار داشت: سهم استان کردستان در مرحله اول 270 میلیارد تومان اعلام و از این میزان 233 میلیارد تومان آن به صورت صد در صد جذب شد.
وی افزود: خوشبختانه با جذب کامل این اعتبار، استان کردستان به‌عنوان یکی از استان‌های موفق در جذب اعتبار پایدار روستایی مطرح شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با ذکر اینکه در کشور سهمی برای نهادهای حمایتی اختصاص یافته است، گفت: مبلغ 126 میلیارد تومان سهم استان کردستان است که باید از طریق کمیته حضرت امام خمینی(ره)، بنیاد شهید و سازمان بهزیستی جذب شود.
وی تصریح کرد: تا به امروز در استان در این حوزه حدود 25 میلیارد تومان اعتبار جذب شده و 90 میلیارد تومان که قابلیت جذب آن وجود دارد، باقی‌مانده است.
فیروزی با اذعان به اینکه تلاش می‌شود تا بخشی از این مبلغ به‌صورت فریز شده به طرح‌های پرونده‌های کمیته امداد تخصیص یابد، ادامه داد: برای مابقی مبلغ نیز، کارگروه ویژه‌ای تشکیل داده می‌شود تا بتوان طرح‌های معطل اعتبار را که دارای اولویت سرانه ایجاد اشتغال هستند مورد بازبینی قرار داده و از طریق این طرح‌ها نسبت به جذب اعتبارات همت گماشت.
وی با تأکید بر اینکه طرح‌هایی که تأیید می‌شوند باید متناسب با ظرفیت‌های استان و دارای مزیت اشتغال‌آفرینی، توجیه اقتصادی و فنی باشند، خاطرنشان کرد: اولویت با طرح‌هایی‌ست که بتواند جمعیت بیشتری را به کار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در خصوص تبصره 18 توضیح داد: تبصره 18 به موضوعات صنعت، کشاورزی و میراث فرهنگی می‌پردازد و خوشبختانه امسال اعتبارات خوبی برای این طرح‌ها تعریف شده است.
وی با درخواست اینکه تلاش شود تا استان کردستان نیز در این زمینه اعتبارات حداکثری را جذب کند، گفت: از ظرفیت‌های موجود در این تبصره می‌توان در راستای رونق تولید و اشتغال استان بهره گرفت.
فیروزی در ادامه با اشاره به بند الف تبصره 18، اظهار کرد: این بند ظرفیت‌های شایان توجهی را برای اشتغال و رونق تولید در بودجه سال 98 پیش‌بینی کرده که برای واحدهای جدید و نوسازی و بازسازی واحدهای موجود و همچنین سرمایه درگردش ظرفیت‌های قانونی و برنامه‌ریزی‌های خوبی را تدوین کرده است.
وی با بیان اینکه طرح‌های مشوقی دولت فرصت مغتنمی برای جذب جوانان فارغ‌التحصیل دانشگاهی و جوانان بیکار استان در راستای مهارت آموزش و اشتغال در فضای واقعی کار است، خاطرنشان کرد: باید با جدیت ویژه این مشوق‌ها دنبال و اجرایی شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در پایان با تأکید بر اینکه آموزش‌ها برای توانمند‌سازی باشد، یادآور شد: دانشگاه‌های استان در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته و به ارتقاء کمی و کیفی این طرح کمک کنند.
انتهای پیام/ ز