خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رویترز: انگلیس به دنبال تقویت روابط با کشور‌های جنوب شرق آسیاست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 مرداد 1398 - 08:30
­انگلیس قصد دارد روابط تجاری و دیپلماتیک خود را با کشور‌های جنوب شرق آسیا تقویت کند.
انگليس،خارجه،اروپا،امور،وزير،راب،دومينيك

تلاش لندن برای آمادگی قطع رابطه با اروپا
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، «دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس روز چهارشنبه در نشست کشور‌های جنوب شرق آسیا در تایلند شرکت می‌کند.
هدف وی از این سفر جستجوی فرصت‌های تجاری جدید و تقویت روابط دیپلماتیک با کشور‌های این منطقه در شرایطی است که انگلیس قرار است ۳۱ اکتبر اتحادیه اروپا را ترک کند.
این نخستین سفر رسمی دومینیک راب است که هفته گذشته از سوی بوریس جانسون، نخست وزیر جدید انگلیس به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شد.
وی در بیانیه‌ای که پیش از نشست وزیران امور خارجه آسه‌آن در بانکوک منتشر شد، گفت برای مدت‌های طولانی، اولویت تجاری ما اروپا بود.
ما باید افق‌های خود را گسترش دهیم.
این به معنای اهمیت فرصت‌های جهانی است.
بوریس جانسون چهارشنبه هفته گذشته به عنوان جانشین ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس انتخاب شد.
وی وعده داده است که برکسیت ۳۱ اکتبر با توافق یا بدون توافق اجرایی خواهد شد.
کشورهای مالزی، فیلیپین، کامبوج، اندونزی، سنگاپور، تایلند و ...
در جنوب شرق آسیا واقع هستند.
انتهای پیام/