۱۵ فیلم جشنواره فیلم فجر در خوزستان اکران میشود
اهواز ـ مدیر کل ارشاد اسلامی خوزستان از اکران ۱۵ فیلم سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جوروند امشب در حاشیه آغاز به کار اکران فیلمهای جشنواره فیلم فجر در خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در استان خوزستان با اکران ۱۵ فیلم از امشب آغاز به کار کرد.
فیلم های شهرستان اهواز در دو بخش کودکان و بزرگسالان اکران می شود.
وی افزود: استان خوزستان با توجه به قدمت دیرینه ای که در حوزه فیلم، سینما و بازیگری داشته این سومین سال متوالی است که میزبانی جشنواره فیلم فجر را برعهده داریم که استقبال بسیار باشکوه و چشمگیر نیز شده که نشان دهنده علاقه آنها به این حوزه است.
جوروند عنوان کرد: انجمن سینمای جوان در کنار جشنواره علاوه بر ثبت نام اعضا، جلسات و کلاس هایی را در همین سینماها به عنوان نقد و بررسی برگزار خواهد کرد و به دنبال این هستیم علاوه بر پخش فیلم، دانش سینمایی هنرمندان و علاقه مندان این حوزه را افزایش دهیم.
مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان گفت: دو سال قبل رضایتمندی خوبی از اکران فیلم های جشنواره فیلم فجر در خوزستان بود و مردم استقبال خوبی داشتند.
امسال نیز دنبال کردیم که کیفیت فیلم های منتخب را افزایش دهیم که خوشبختانه همینطور هم شد.