خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسارت ۴۰ مزدور ارتش سعودی در مرز یمن

مشرق | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 23:39
سخنگوی نیروهای مسلح یمن از به اسارت گرفتن بیش از ۴۰ نفر از عناصر مزدور و شبه‎نظامی وابسته به ائتلاف سعودی در غرب منطقه عسیر خبر داد.
يمن،نيروهاي،ارتش،شليك،موشك

به گزارش مشرق، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن سه‎شنبه شب در یک نشست خبری گفت که نیروهای ارتش یمن و انصارالله بیش از ۴۰ نفر از عناصر مزدور ارتش سعودی را در غرب منطقه عسیر (جنوب عربستان) دستگیر کردند.
وی گفت که این تعداد از عناصر مزدور در عملیات نیروهای یمنی در غرب عسیر و پس از درگیری سنگین با شبه‌نظامیان به اسارت درآمدند.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که در این عملیات، ده‎ها نفر از شبه‎نظامیان ائتلاف سعودی نیز کشته و زخمی شدند.
شلیک ۵ موشک از یمن به جنوب عربستان
نیروهای ارتش یمن و انصارالله روز سه‎شنبه همچنین پنج فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» را به سمت محل استقرار شبه‎‌نظامیان در نجران شلیک کردند.
یک منبع نظامی یمن به المسیره گفت که نیروهای یمنی با شلیک پنج فروند موشک بالستیک «زلزال-۱»، پایگاه السدیس در نجران را هدف قرار دادند.
یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله از ابتدای سال ۲۰۱۹ با تقویت سیستم موشکی و ارتقای آن، نقش ویژه‎ای در توازن قوا ایفا کرده است.
یمن پنج سالی است که در حال مقابله با تجاوز ائتلاف سعودی است و طی این مدت هزاران نفر از مردم یمن کشته و زخمی شده‌اند.