خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید و عرضه ۱۱۲ هزار واحد مسکونی به متقاضیان مسکن

فارس | سیاسی | سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 20:41
وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس آمارها، بیش از ۸۰ درصد از معاملات مسکن از زمستان سال گذشته تاکنون، مربوط به خرید و فروش املاک زیر یک‌صد متر بوده است.
مسكن،شهرسازي،واحد،مسكوني،وزير،توليد،آمارها،خريد

وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس آمارها، بیش از ۸۰ درصد از معاملات مسکن از زمستان سال گذشته تاکنون، مربوط به خرید و فروش املاک زیر یک‌صد متر بوده است.
تولید و عرضه ۱۱۲ هزار واحد مسکونی به متقاضیان مسکن
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست امروز کمیسیون عمران مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات این وزارتخانه در ساماندهی بازار مسکن، اظهار داشت: در شرایط کنونی دو نگاه اصلی در حوزه مسکن وجود دارد، نگاه نخست نشان می دهد که بر اساس آمارها، تعداد مسکن های موجود از تعداد خانوارهای متقاضی، حدود 2 میلیون واحد بیشتر است، اما با این وجود، بازار با کمبود مسکن مواجه است که این مشکل نشأت گرفته از وجود خانه های خالی در کشور است.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: از طرف دیگر طبق آمارهای به دست آمده و با توجه به استطاعت مالی بیش از 50 درصد از جامعه، آن ها در بهترین حالت قادر به خرید خانه های زیر یکصد متر خواهند بود.
وی افزود: همچنین بر اساس آمارها، بیش از 80 درصد از معاملات مسکن از زمستان سال گذشته تاکنون، پیرامون خرید و فروش املاک زیر یکصد متر بوده است.
اسلامی ادامه داد: آمارهای موجود، پشتوانه ای برای تدوین برنامه های وزارت راه و شهرسازی جهت تولید حداقل 400 هزار واحد مسکونی و مدیریت این بخش بود، حال این برنامه ها در مرحله اجرا قرارگرفته و در این مدت خوشبختانه 112 هزار واحد مسکونی تولید و در اختیار متقاضیان قرار داده شده است.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: قطعا تولید سالانه 400 هزار واحد مسکونی در کشور، یک برنامه عملی و قابل تحقق است.
انتهای پیام/