خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش پراکنده در برخی نقاط کشور/هوا گرم‌تر می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 15:37
سازمان هواشناسی اعلام کرده طی روزهای آینده برخی نقاط کشور شاهد بارش پراکنده خواهد بود و دمای هوا در برخی مناطق کشور تا ۵ درجه گرم‌تر می‌شود.
درجه،بيني،روز،سانتيگراد،دماي

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: روز سه شنبه در استان های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و همچنین جنوب سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی هرمزگان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده پیش بینی می شود.
احد وظیفه افزود: فردا چهارشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی هرمزگان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده رخ می دهد.
وی گفت: طی این دو روز در سواحل دریای خزر و شمال غرب کشور افزایش نسبی دما در حدود ۳ تا ۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.
هوای تهران از امروز تا شنبه صاف گاهی همراه با وزش باد پیش بینی شده و بیشترین دمای هوای پایتخت طی این ۵ روز به ۴۱ درجه سانتیگراد خواهد رسید.
شهر اهواز امروز دمای ۴۸ درجه سانتیگراد را تجربه کرده که تا روز جمعه به دمای ۴۹ درجه نیز خواهد رسید.