آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح صالح آباد در محور ایلام
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 13:51
ایلام - مدیر کل راه وشهرسازی ایلام از آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح صالح آباد در محور ایلام- مهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر کاظمی ظهر سه شنبه در بازدید از تقاطع صالح آباد اظهار داشت: این پروژه به جهت حجم بالای ترافیک محور ایلام- مهران مخصوصاً در زمان اربعین و همچنین تردد زائرین امام زاده علی صالح (ع) و وجود آرامستان در این منطقه یکی از نقاط حساس محسوب می شود.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته با احداث تقاطع هم سطح موقتاً ایمن سازی مسیر صورت گرفت و هم اکنون عملیات اجرایی احداث تقاطع غیر هم سطح با ویژگی جدید به خاطر ارتقاء محور ایلام- مهران به بزرگراه آغاز شده است.
کاظمی افزود: برای احداث این تقاطع با دو دهانه به طول ۲۵ متر و دو رمپ ورود و خروج به طول سه کیلومتر بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.
مدیر کل راه و شهرسازی ایلام بیان کرد: در صورت تأمین اعتبار به موقع پیش بینی می شود تا سال آینده این پروژه به بهره برداری برسد.