خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۸ هزار تن گوشت قرمز تولید شد/تولیدات ۲۹ درصد کاهش یافتند

مهر | اقتصادی، بازار | سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 12:13
مرکز آمار ایران اعلام کرد: وزن گوشت قرمز تولیدشده بر اساس انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور، در فصل بهار ١٣٩٨ جمعاً ۶٨.٣ هزار تن بوده است.
گوشت،درصد،تن،قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز آمار ایران، گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور، در فصل بهار ١٣٩٨ جمعاً ۶٨.٣ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله، بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر این اساس، گوشت گاو و گوساله با ٣٧ هزار تن، ۵۴.٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولیدشده را به خود اختصاص داده است.
گوشت گوسفند و بره با ٢۵.١ هزار تن، بز و بزغاله با ۴.٧ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ١.۵ هزار تن، به‌ترتیب ٣۶.٧ درصد، ۶.٨ درصد و ٢.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در بهار سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نیز، نشان‌دهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور بوده است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل، برای گوسفند و بره ٢٧ درصد، برای بز و بزغاله ٢٨ درصد و برای گاو و گوساله ٣١ درصد بوده است.